1,6 km. 4 omgange på centerbanen (stadion)

Starter på Skærbæk Stadion og idet station har en løbebane på 400 m, da går turen rundt på denne 4 gange. Ruten slutter derfor ligeså på Skærbæk station.

5 km ruten.

Ruten på 5 km: Starter på Skærbæk Stadion og via parkeringspladsen op til Nr. Skærbækvej, derefter op gennem Storegade, hen af Tøndervej, til højre med genvejen, til højre af Søndergade, via Vestre Allé gennem Gesingparken ned af Hjemstedvej, til højre af grusvej Kagebøl, med markvej og sti bag om Skærbæk Stadion med opløb som ¾ omgang på Skærbæk Stadion.

5_km.JPG

 

10 km ruten.

Ruten på 9,2 km: Starter på Skærbæk Stadion og via parkeringspladsen op til Nr. Skærbækvej, derefter gennem Storegade hen af Tøndervej, til højre med genvjen, til højre af Søndergade via Vestre Allé gennem Gesingparken ned af Hjemstedvej med grusvej Kagebøl til Oldtidsparken, rundt på parkeringspladsen ved Oldtidsparken med marksti rundt til Hyttebyen, ned bag Skærbæk Stadion med opløb som ¾ omgang på Skærbæk Stadion.

10_km.JPG
Ruten på 9,2 km: Starter på Skærbæk Stadion og via parkeringspladsen op til Nr. Skærbækvej, derefter gennem Storegade hen af Tøndervej, til højre med Nygade, til højre af Søndergade via Vestre Allé gennem Gesingparken ned af Hjemstedvej med grusvej Kagebøl til Oldtidsparken, igennem Oldtidsparken med marksti rundt til Hyttebyen, ned bag Skærbæk Stadion med opløb som ¾ omgang på Skærbæk Stadion.